ΣΥΝΧΕΣ ΕΡΤΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ;

ΩΣ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ Η ΥΛΟΠΟΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ!

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΚΕΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΠΑΡΕΚΛΗΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Η ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ!

ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ (Ε.ΣΥ.), ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ (ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ) ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΠΟΠΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ;

ΦΥΣΙΚΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΓΑ

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΤΛΟΥΝ;

ΟΧΙ!

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΧΡΟΝΟ, ΓΝΩΣΗ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ!

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΝ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ ΑΠΟΚΤΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΑΓΟΝΑ!

ΟΤΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΣΕΙ.

ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΘΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.

ΑΡΚΕΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ. ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΙΣ.

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 1944 ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS (ΕΠΙΚΕΙΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 1945).

ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΩ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ (ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ) ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΗΜΟΙ, ΔΟΓΜΑ, …) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΤΑ 27ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 600ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ (ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΧΣ ΥΨΟΥΣ 100ΔΙΣ. 

ΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;

ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΓΡΑΦΕΙΟ) ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΝ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥ;

ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ) – ΕΝΤΟΛΗ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ) ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΜΙΑΣ ΜΟΥ;

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ. ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ