ΔΟΜΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΜΑΣ “ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ” ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ (Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΒΟΛΕΨΕΙ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ) ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;

ΣΗΜΕΡΑ, ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ, ΟΜΑΔΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ “ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ” ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ
“ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ”

ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΣΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΤΑ ΜΕΛΗ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ.

ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 3 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ 14ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΛΙΜΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 36 ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ…

… ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΘΩΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ… 

ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΔΟΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΤΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ.

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΒΑΡΟΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ